Det er menneskene som skaper Flexit. Gjennom at vi alle tar helhetsansvar og hjelper hverandre til å lykkes, realiserer vi nye ideer og oppnår gode resultater. Arbeidsdagen hos oss er preget av pålitelighet, handlekraft, nyskaping og ikke minst stor omtanke for hverandre.

Flexit er en lang verdikjede, fra idé til produktet er ute hos kunden. Dette betyr at vi har behov for mange forskjellige mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse hos oss. Vi ønsker å gi våre ansatte utviklingsmuligheter innen selskapet. 

Forankrede kjerneverdier
Våre verdier er kjernen av hva vi står for i Flexit. De veileder oss i hvordan vi driver bedriften og hvordan vi samarbeider internt og eksternt. Vi forplikter oss til kjerneverdiene i både ord og i handling. Derfor vil de også motivere oss til innsats og gode prestasjoner. 

  • Pålitelig
  • Handlekraftig
  • Nyskapende
  • Omtenksom

 

Ledige stillinger

Produktansvarlig

Flexit er en av Nordens ledende leverandør av boligventilasjon med over 240 medarbeidere i Norge og Sverige. Vi mener at alle fortjener ren og frisk luft for et sunt inneklima, derfor investerer vi betydelige beløp i produktutvikling for å hele tiden videreutvikle og produsere nyskapende ventilasjonsløsninger for boliger og næringsbygg.

FLEXIT har ambisjoner om fortsatt vekst gjennom nye produkter, ny teknologi og økte markedsandeler. Vi søker sentral rolle i vår utviklingsavdeling:

 

PRODUKTANSVARLIG - Ventilasjonssystemer og aggregater 

Ansvars- og arbeidsoppgaver:
Bedriften er inne i en spennende fase der det grønne skifte, skjerpende energikrav og digitalisering er sentrale drivere i vårt utviklingsarbeid. For ytterligere å styrke vår markedsposisjon i årene som kommer står produktutvikling svært sentralt for bedriften. Produktansvarlig har et helhetlig ansvar for produktgruppene og vil jobbe tverrfaglig med vedlikehold og videreutvikling av produktplanene. Produktansvarlig skal være drivende i sortimentsutviklingen og har ansvar for å analysere markedsinput, teknologisk utvikling og spesifisere generasjonsplaner og prosjekter. Oppgavene spenner seg fra markedsanalyser og salgsstøtte til arbeid med utviklingsprosjekter og FoU relaterte oppgaver. Du vil delta i utviklingsprosjekter som kjøres både i egen regi og i samarbeid med alliansepartnere over hele verden. Opplæring, salgsstøtte og samarbeid med andre avdelinger i bedriften vil være sentralt. Stillingen inngår i produktutviklingsavdelingen med over 20 årsverk innen utvikling og rapporterer til Utviklingssjef.

Bakgrunn og erfaring
Vi ser etter en kandidat med solid teknisk kompetanse og utdannelse på minimum bachelor nivå. Relevant erfaring kan kompensere formell bakgrunn og erfaring fra ventilasjonsbransjen er en stor fordel. Vedkommende må være selvgående, ta initiativ og ha indre motivasjon til å være pådriver i utviklingen innenfor sitt produktområde. Du bør ha erfaring med utviklingsprosjekter og samarbeid på tvers av avdelinger og med utenlandske kontakter.   

Vi tilbyr                                                                                                                                  
Spennende utfordringer i en bedrift med meget godt renommé og sterk posisjon i markedet, og med ytterligere potensial og vekstambisjoner. Et teknologisk kompetent miljø med fokus på innovasjon, kontinuerlig utvikling, unike produktfordeler og ambisjon om å ligge i front.

Søknad og cv sendes til pernille.martinsen.westlie@flexit.no. For spørsmål kontakt HR-sjef Pernille Martinsen Westlie, mob. 92804122.

Partneransvarlig

Vi lanserer et nytt fremtidsrettet produkt innen varme og ventilasjon. Som partneransvarlig vil du få ansvaret for markedsintroduksjonen av de nye produktene, herunder etablering, bearbeiding og utvikling av partnernettverk. Opplæring og kursing av partnerne, teknisk salgsbistand og markedsarbeid blir også sentrale oppgaver.

Som partneransvarlig er du spesielt god på å bygge tillit og relasjoner på alle nivåer; ovenfor installatører, servicefirmaer og kunder. Du har teknisk utdannelse innen VVS / energiteknikk med kompetanse innen el og automasjon samt noen års erfaring med systemløsninger for varmepumpe- og varmesystemer. For å lykkes i stillingen må du være selvstendig, ha god formidlingsevne, være løsningsorientert, analytisk og strukturert med gode samarbeidsevner.

Du får en sentral rolle i vår organisasjon gjennom aktiv deltagelse i prosjekter og aktiviteter både internt og rettet mot kunder. Vi tilbyr en bred og selvstendig rolle med mulighet for å påvirke i et selskap med bredt fagmiljø og høye ambisjoner. Stillingen inngår som en del av det tekniske serviceteamet og rapporterer til markedssjef.

Arbeidsted er ved hovedkontoret på Ørje, men med muligheter for noe hjemmekontor. Noe reising må påregnes.

For mer informasjon, kontakt vår rekrutteringspartner Incontro AS ved Hege Furfjord på tlf. 976 91 611 eller Vibeke Bjerknes på tlf. 986 45 381. Søk via www.incontro.no – stilling ledig.

Ønsker du å bli en del av Flexit? Mener du at du har en interessant bakgrunn som passer oss?

Send en cv til ledigstilling@flexit.no og merk den med «åpen søknad». Ønsker du å jobbe i produksjon eller på lager, er du velkommen til å kontakte People4you i Askim som bistår oss med rekruttering.